Jelentkezz be itt!

A pofozás művészete

Blogbejegyzés

A pofozás művészete

Mértékkel.

Biztosan sokan emlékeznek a Xena című sorozatra. A főszereplő Hölgy előszeretettel ütött két ujjal ellenfelei nyakára, majd közölte velük, hogyha nem beszélnek, egy percen belül szörnyű kínhalált halnak.

A nyakban számos ér, és izom van, amikben könnyű kárt tenni. Azonban nem a nyak az egyetlen, amire ügyelnünk kell.

***

2009-2011 közt rendszeresen csináltunk videókat Lady Jennyvel. Büszke vagyok rá, hogy a klipjeink nagyon népszerűek voltak. Egy pofozós videónk még az első helyen is volt egy ideig, de több napig a top 10-ben maradt ebben a kategóriában. Ezek a videók kikerültek az xhamster.com-ra és más ingyenes oldalakra is, ahová sok olyan komment érkezett, hogy ez veszélyes, ezt ne csináljuk.

Bár Jenny is vétett hibákat (és én is szoktam, bár törekszem tanulni és fejlődni) a pofozásban –is- profi volt. Azonban forgattam később másokkal is, akik rendszeresen ütöttek nyakra, fülre és szemre(!) is.

Nem azért tették ezt, mert így akartak még szadistábbak lenni. Egyszerűen nem voltak profik.

Még egyszer hangsúlyozom, én is szoktam hibázni, de az arc és a nyak nagyon sérülékeny területek. Valakinek szem, nyak, torok, vagy fülsérülést okozni nem a kis hibák közé tartozik.

Ismerek olyan úriembert, aki annyira bírja a pofonokat, hogy általában előbb fájdul meg a Hölgyek keze, minthogy ő egyet nyekkenne. Ugyanakkor a biztonságra és a másik határaira tekintettel kell lennünk.

Van, aki kevésbé bírja a pofonokat, van, aki pedig egyáltalán nem. Van, aki nem szereti, van aki pedig csak a megalázás miatt kedveli.

Mindezektől függetlenül fej/nyak sérülést okozni, egyikünk se szeretne. Ezért, ha valaki pofozni szeretne, először gyakoroljon. Kisebb ütésekkel kezdje, figyeljen a célzásra. Ha egy kisebb ütés mellé megy, nyilván ilyen előfordul: gyakorlat teszi a mestert/dominát. Senki sem születik úgy, hogy a kisujjában van a pofozás művészete.

Pár éve, az akkori párom, pofont kapott nőnapi ajándéknak, és nagyon örült neki. Persze ez ellentmond azzal a közhiedelemmel, hogy Nőt megütni istentelen bűn. Ha valaki szereti ha pofozzák, nyugodtan lekeverhetünk neki... egyet, kettőt, de akár még 100-at is.

Nincs gond a pofozással, ahogy a BDSM más ágaival sincs a kötözéstől, a fenekelésig. Ugyanakkor ez egy nagyon kényes terület.

Bevallom nem vagyok gyakorlott domináns oldalon, de többször előfordult már, hogy fenekeltem. Nem egyszer sikerült eltalálnom a partnerem veséjét. Ez is hiba, azonban már megtaláltam azt az eszközt, ami számomra kézenfekvő: merev, fa paskoló. Ezzel jobban tudok célozni, mint egy ruganyos pálcával, vagy egy többágú korbáccsal. Azonban, ha a fenekelésnél rossz helyre ütünk kicsi a valószínűsége, hogy bármilyen komolyabb, testi kárt okozzunk. Hiba rossz helyre ütni, és gyakorolni kell az ütést és a megfelelő eszközhasználatot is. Ellenben a nem megfelelő pofozással agyrázkódást, dobhártya szakadást, nyak és szem sérülést is tudunk okozni.

Mindenki pofozzon, akinek kedve van hozzá, és akinek a partnere is jól érzi magát benne, de mielőtt el kezdjük ezt – a teljesen hétköznapinak tűnő tevékenységet,- tanuljuk meg, tapasztaljuk ki, hogyan kell sérülésmentesen csinálni. Ha pedig új partnerrel, vagy olyan partnerrel játszunk, akivel rég találkoztunk, legyünk óvatosak. Arra is szenteljünk időt és figyelmet, hogy megkérdezzük a másikat, hogy hogy van, szédül-e, van-e magas vérnyomása, vagy bármilyen betegsége.

Tudatosan és mértékkel!

A szerző RisleyAddix RisleyAddix
Ferencz Dániel Benjámin, a.k.a. Risley Addix, 15 éve élem meg tudatosan BDSM és fétis vágyaimat. Három éve kutatom a BDSM és a fétisek evolúciós, pszichológiai, kulturális, történelmi hátterét. Idáig kétszer jártam az évente megtartott Római BDSM konferencián, itthon 2 évig szerveztem BDSM összejöveteleket, több előadást tartottam, illetve az első magyar LMBTQ és BDSM workshopon is előadtam, több előadótársammal együtt.

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Ha megjátszott volt, ha nem, de sérülés, vagy sérülésközeli helyzet jópár látható benne. Volt akinek belekaptak a szemébe, vagy fülön csapták, amit meg is jegyzett. Mondjuk az összesés/ájulás nagyon valószínű, hogy megjátszott volt, de kitudja...

De ahogy te is írtad, az ilyen nem kívánt mellékhatások elkerülése végett nagyon ajánlott a játék előtti ismerkedés, ami során kiderül, ha valami régi sérülése, vagy betegsége van az illetőnek. Az óvatos gyakorlás, próbálgatás során pedig kiderül, hogy hajlamos-e elkapni a fejét (rossz esetben pont rossz irányba), vagy más hirtelen, nem várt mozdulatot tenni, ami szerencsétlen esetben nem kívánt sérüléshez is vezethet.

Köszönöm a kommentet. Mi a gond szerinted ezzel a videóval?

Mindenben egyetértek -

Még ha viccesnek is tűnik, ilyet ne:

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!