Jelentkezz be itt!

Lábszag-monológok

Blogbejegyzés

Néhány szó a csizmádról, Hölgy! Néhány szó a zoknidról, Hölgy! Néhány szó a harisnyádról, Hölgy! Néhány szó a lábfejedről, Hölgy! Néhány szó a lábszagodról, Hölgy!

 

Az áldozat személyisége beleolvadt a Hölgy csizmájába… Az áldozat személyisége nem olvadhatott bele a patak vízébe – nem adatott meg számára a megtisztulás. A csizma igényt tartott a szellemére; kívánta a szellemét… A csizma kiszemelte szellemét és kívánta… A csizma lecsapott az áldozat elméjére… A csizma el kezdte csábítani az áldozatot… A csizma, miután megérezte, hogy sikerült elcsábítania az áldozatot, nekiállt a személyiségét beleolvasztani a finom bőrbe… A csizma megragadta az áldozatot és nem eresztette. A személyiséget a finom és puha bőrbe helyezte, és el kezdte oldani. Belekóstolt. Finom… A csizmát elégedettség töltötte el. Az áldozat személyisége lassan olvadt bele a fekete bőrbe. Ízlett, nagyon ízlett… A csizma, még mielőtt elfogyasztotta volna az áldozatot, játszani kívánt vele. Macska az egérrel. Csizma a lélekkel… A csizma nagyon élvezte az áldozatot, de még hagyott belőle holnapra is. Elfogyasztja az utolsó morzsa energiáját is, beleolvassza a lelkét a fekete bőrbe… A csizma ismét elkapta az áldozatát – vagyis ami megmaradt belőle. A maradékot… A csizma lassan szopogatta az áldozatot. Finom… A csizma játszott az áldozatával. Finom… A csizma elfogyasztotta áldozatát. A személyiség beolvadt a fekete bőrbe. Emészthet.

Fekete csizmád foglya vagyok, Hölgy! Engeeeeeeeeeeeeeeedj eeeeeeeeeeeel! Fáááááááááááááááááj!

 

Belém bújtatod karcsú lábfejed! Belém izzad karcsú lábfejed! Karcsú lábfejed illata tölt el engem, miközben megemelem a sarkadat, és kellemes kegyetlenséggel szorítom össze a lábujjaidat! Kényelmet és melegséget nyújtok karcsú lábfejednek, miközben gyengéden szorítom! A térdedig érek, és kopogó hangot hallatok, amikor bennem járod az utcát!

Én vagyok a csizmád, Hölgy!

Hercegnőm, úrnőm, parancsolóm! Könyörgöm!

Szerelmes vagyok a testedbe és a csizmádba! Csókolom az ajkad és a csizmád sarkát! Csókolom az ajkad és a csizmád orrát! Finom a rúzsos ajkad, finom a csizmád érintése, finom a karcsú lábfejed illata! Ízlelni akarom a rúzsos ajkad csókját, ízlelni akarom a csizmád csókját! Kérlek, vezess be a gyönyörbe: a rúzsos ajkadba, a csizmádba, a karcsú lábfejedbe! Tudd meg, hogy lábszagod bűvöletében szenvedek! A tehetetlen szolgád vagyok! Hadd nyaljam a talpad! Hadd ízleljem meg karcsú lábfejed ízét és illatát!

Engeeeeeeeeeeedj eeeeeeeeeeeeeeel! Fááááááááááááááááj!

 

A Hölgy fekete csizmában izzadó szürkeharisnyás lábfeje egy gyönyörűséges virág. A Hölgy fekete csizmában izzadó szürkeharisnyás lábfejének szaga egy gyönyörűséges virág finom illata. A Hölgy hosszú, karcsú és formás lábfeje egy gyönyörűséges virág. A Hölgy büdös lábszaga kellemes és finom virágillat. A Hölgy sarka erős vacok. A Hölgy aranyos lábujjai gyengéd virágszirmok. A Hölgy hosszú lábszára erős virágszál.

Én vagyok a csizmád, Hölgy!

A Hölgy belém bújtatja a gyönyörűséges virágot! Belém izzad a gyönyörűséges virág! A gyönyörűséges virág illata tölt el engem, miközben megemelem az erős vackát, és kellemes kegyetlenséggel szorítom össze a gyengéd virágszirmait! Kényelmet és melegséget nyújtok a gyönyörűséges virágnak, miközben gyengéden szorítom! Az erős virágszál feléig érek, és kopogó hangot hallatok, amikor bennem járja a gyönyörűséges virág az utcát!

Én vagyok a lábad kényeztetője, Hölgy!

Elbűvölve nézem a virágot. Gyengéden nyúlok a virághoz. Masszírozom a virágot. Simogatom a virágot. Dörzsölöm a virágot. Gyúrom a virágot. Csókolom a virágot. Szagolom a virágot. Élvezem a virágot. Foglalkozom a virággal. Szórakozok a virággal. Gondoskodom a virágról. Kényeztetem a virágot.

 

Kívánom…

A Hölgy finom lábszagától elgyengül az elmém. A Hölgy finom lábszagától megremeg a testem. A Hölgy finom lábszagától szédülés vesz rajtam erőt. A Hölgy finom lábszagától forog körülöttem a világ. A Hölgy finom lábszagától hevesen ver a szívem. A Hölgy finom lábszagától nehezen veszem a levegőt. A Hölgy finom lábszagától elvesztem az önuralmam. A Hölgy finom lábszagától fáj a létezés.

Megkapom…

A Hölgy finom lábszagától megnyugszik az elmém. A Hölgy finom lábszagától elernyed a testem. A Hölgy finom lábszagától bódulás vesz rajtam erőt. A Hölgy finom lábszagától lecsillapszik körülöttem a világ. A Hölgy finom lábszagától nyugodtan ver a szívem. A Hölgy finom lábszagától könnyedén veszem a levegőt. A Hölgy finom lábszagától visszakapom az önuralmam. A Hölgy finom lábszagától örömteli a létezés.

Először…

A Hölgy finom lábszaga maga az elgyengülés. A Hölgy finom lábszaga maga a remegés. A Hölgy finom lábszaga maga a szédülés. A Hölgy finom lábszaga maga a forgás. A Hölgy finom lábszaga maga a heves szívverés. A Hölgy finom lábszaga maga a nehéz levegővétel. A Hölgy finom lábszaga maga az önuralom elvesztése. A Hölgy finom lábszaga maga a fájdalmas létezés.

A Hölgy finom lábszaga maga a zűrzavar. A Hölgy finom lábszaga maga a büntetés. A Hölgy finom lábszaga maga a fájdalom. A Hölgy finom lábszaga maga a zuhanás. A Hölgy finom lábszaga maga a kockázat. A Hölgy finom lábszaga maga a gyűlölet. A Hölgy finom lábszaga maga a fogság.

Másodszor…

A Hölgy finom lábszaga maga a megnyugvás. A Hölgy finom lábszaga maga az elernyedés. A Hölgy finom lábszaga maga a bódulás. A Hölgy finom lábszaga maga a lecsillapodás. A Hölgy finom lábszaga maga a nyugodt szívverés. A Hölgy finom lábszaga maga a könnyed levegővétel. A Hölgy finom lábszaga maga az önuralom visszaszerzése. A Hölgy finom lábszaga maga az örömteli létezés.

A Hölgy finom lábszaga maga a harmónia. A Hölgy finom lábszaga maga a jutalom. A Hölgy finom lábszaga maga a boldogság. A Hölgy finom lábszaga maga a repülés. A Hölgy finom lábszaga maga a biztonság. A Hölgy finom lábszaga maga a szeretet. A Hölgy finom lábszaga maga a szabadság.

Valójában…

A Hölgy lábszaga büdös. A Hölgy lábszaga finom. A Hölgy lábszaga kellemes. A Hölgy lábszaga jó. A Hölgy lábszaga fenséges.

 

A Hölgy csizmája eszköz a katarzishoz. A Hölgy tornacipője eszköz a katarzishoz. A Hölgy zoknija eszköz a katarzishoz. A Hölgy harisnyája eszköz a katarzishoz.

A Hölgy lábfeje a katarzis.

A Hölgy lábszaga a mana. A lótusz. A kábítószer, ami láncra veri a testem, az elmém, a lelkem, a szellemem, a személyiségem. Vagyis függővé tesz – függővé a Hölgy lábszagához és rajta keresztül gyöngyözően izzadó lábfejéhez.

A Hölgy lábfejét nézni meditáció. A Hölgy lábfejét masszírozni meditáció. A Hölgy lábfejét simogatni meditáció. A Hölgy lábfejét dörzsölni meditáció. A Hölgy lábfejét gyúrni meditáció. A Hölgy lábfejét szagolni meditáció. A Hölgy lábfejét csókolni meditáció. A Hölgy lábfejét kényeztetni meditáció. A Hölgy lábfejét élvezni meditáció. A Hölgy lábfejével foglalkozni meditáció. A Hölgy lábfejével szórakozni meditáció. A Hölgy lábfejéről gondoskodni meditáció.

 

A Hölgy lábfeje az elgyengülés. A Hölgy lábfeje a remegés. A Hölgy lábfeje a szédülés. A Hölgy lábfeje a forgás. A Hölgy lábfeje a heves szívverés. A Hölgy lábfeje a nehéz levegővétel. A Hölgy lábfeje az önuralom elvesztése. A Hölgy lábfeje a fájdalmas létezés. A Hölgy lábfeje a zűrzavar. A Hölgy lábfeje a büntetés. A Hölgy lábfeje a fájdalom. A Hölgy lábfeje a zuhanás. A Hölgy lábfeje a kockázat. A Hölgy lábfeje a gyűlölet. A Hölgy lábfeje a fogság.

A Hölgy lábfeje a megnyugvás. A Hölgy lábfeje az elernyedés. A Hölgy lábfeje a bódulás. A Hölgy lábfeje a lecsillapodás. A Hölgy lábfeje a nyugodt szívverés. A Hölgy lábfeje a könnyed levegővétel. A Hölgy lábfeje az önuralom visszaszerzése. A Hölgy lábfeje az örömteli létezés. A Hölgy lábfeje a harmónia. A Hölgy lábfeje a jutalom. A Hölgy lábfeje a boldogság. A Hölgy lábfeje a repülés. A Hölgy lábfeje a biztonság. A Hölgy lábfeje a szeretet. A Hölgy lábfeje a szabadság.

A Hölgy lábfeje a gyönyörűséges virág. A Hölgy lábfeje a katarzis. A Hölgy lábfeje a mana. A Hölgy lábfeje a lótusz. A Hölgy lábfeje a kábítószer. A Hölgy lábfeje a meditáció. A Hölgy lábfeje az istenek eledele. A Hölgy lábfeje a kevés halandónak kijáró élvezet.

A Hölgy lábfeje kedves. A Hölgy lábfeje szexi. A Hölgy lábfeje illatos. A Hölgy lábfeje büdös. A Hölgy lábfeje finom. A Hölgy lábfeje kellemes. A Hölgy lábfeje jó. A Hölgy lábfeje fenséges.

 

Belenéztem a Hölgy talpába – és elvesztem. Láttam a Hölgy lábujjainak táncát – és elvesztem. Láttam a Hölgy bokáját felemelkedni a földről – és elvesztem. Megéreztem a Hölgy lábszagát – és elvesztem.

Elvesztem.

A szerző Csizmaszolga Csizmaszolga

Oszd meg velünk véleményed, kritikád! Hozzászólások követése

Írj te is egy üzenetet!* Az eMail mező kitöltése kötelező, de nem jelenik meg a honlapon, nem osztjuk meg harmardik féllel!
** Hozzászólás írásával elfogadod az aktuális Felhasználási szabályok és feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket!