Jelentkezz be itt!

Adatvédelmi irányelvek

2018.05.25-től életbelépő adatkezelési tájékoztató

2018.05.25. előtt érvényes adatkezelési tájékoztató:

Jelen adatvédelmi tájékoztató az https://efetis.hu oldalon elérhető szolgáltatás (erotikus fétis/parafília portál/hírportál, társkereső) nyújtásához kapcsolódó adatkezelésre vonatkozó szabályokat, irányelveket tartalmazza.

 1. Adatkezelés célja
  1. Az adatkezelés regisztráció nélküli és regisztrációhoz kapcsolódó célja az efetis.hu honlapon elérhető portál és társkereső rendszer és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítás.
  2. Továbbá az adatkezelés célja a szolgáltatás igénybevevőjének azonosítása abból a célból, hogy az igénybevevő csakis a saját adataihoz férhessen hozzá.
 2. Az adatkezelés jogalapja
  1. A Szolgáltató általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján kerül sor. A Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a hírlevélre történő feliratkozással, tartalomfeltöltéssel, a regisztrációval, a megrendeléssel illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával járul hozzá az adatkezeléshez.
  2. Az oldalra a felhasználó önkéntesen, saját szándékából regisztrál, adatait önkéntesen bocsájtja az oldal üzemeltetőjének rendelkezésére az oldal szolgáltatásainak igénybevétele céljából.
  3. A felhasználó személyes adatai - többek közt: e-mail cím, kapcsolati adatok, telefonszám, stb. - csak azután kerülnek rögzítésre, miután a felhasználó az adatkezelési irányelvek elfogadásával egy időben megadta ezeket a regisztráció közben.
 3. Az adatkezelés időtartama
  1. Hírlevelekkel kapcsolatos adatkezelés időtartama
   1. Az elektronikus hírlevelekkel kapcsolatosan önkéntesen megadott adatok kezelése a hírlevélre történő feliratkozással kezdődik. Az adatkezelés az Érintett kérésére (leiratkozás) bármikor megszüntethető.
   2. Az adatkezelés a leiratkozás időpontjáig tart.
   3. A leíratkozássért a Szolgáltató nem számít fel díjat.
  2. A regisztrációval kapcsolatos adatkezelés időtartama
   1. A regisztrációhoz szükséges adatok és a felhasználói profilba rögzített adatok kezelésének időtartama a regisztráció időpontjától a profil törlésének regisztráló általi kezdeményezésének dátuma plusz 7 napig tart.
   2. A profil törléséért a Szolgáltató nem számít fel díjat.
  3. A honlapra rögzített adtok kezelésének időtartama
   1. A használat során a regisztrált, vagy regisztráció nélküli felhasználó által rögzített adatokat a Szolgáltató bármeddig megőrizheti.
   2. A Szolgáltató a felhasználó kifejezett kérésére sem köteles további adattárolást végezni.
   3. A Szolgáltató a felhasználó kifejezett kérésére a lehető leghamarabb törli a felhasználó által rögzített személyes adatokat legfeljebb 14 napos határidővel.
 4. Technikai információk
  1. A Honlap használata során a Szolgáltató technikai okokból automatikusan rögzíti a Felhasználó IP címét, az általa használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és más információkat. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz a Felhasználók nem, csak a Szolgáltató fér hozzá.
  2. Szolgáltató rögzítheti azoknak az internetoldalaknak az adatait, ahonnan a Felhasználó eljutott a Honlapra, és azokat is, amelyeket a Honlapon látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. A Felhasználó személyére, profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni.
  3. A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val (süti) azonosítja, melyet a Szolgáltató helyez el a felhasználó számítógépén.
  4. Ezen információkat Szolgáltató kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.
 5. Hírlevelek
  1. Az elektronikus hírlevelekre történő feliratkozás során a felhasználó önkéntes hozzájárulásával a Szolgáltató kizárólag a feliratkozó nevét és az általa megadott email címét tárolja és kezeli.
  2. A Szolgáltató adattovábbítást nem végez. Harmadik félnek a hírlevélre való feliratkozáskor megadott adatokat nem adja át.
 6. Titoktartás
  1. A regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó nem nyilvános, a privát üzenetek és a jelszóval védett privát területek (jelszóval védett chat és fórumrészek) tartalmán kívül minden más, az oldalra feltöltött tartalmat - beállítástól függően - más felhasználók is láthatnak.
  2. A jelszaakat kódolva tároljuk, azok kódolatlan (hash mentes) változatát az oldal üzemeltetője sem tudja közvetlenül kiolvasni az adatbázisból.
  3. Ha a felhasználó bankkártyával szolgáltatást vásárol, bankkártya adatairól a tranzakciót lebonyolító külső cég tudomást szerez. Az oldal üzemeltetője a bankkártya adatokról nem szerez tudomást, nem rögzíti azokat.
  4. Abban az esetben, ha a felhasználó szöveges üzenettel, telefonon keresztül vásárol szolgáltatást, külső cég, illetve az oldal üzemeltetője a felhasználó telefonszámáról tudomást szerez.
  5. Az oldal nem publikus részeire feltöltött tartalmat csak az, akinek arra a felhasználó engedélyt adott, az adminisztrátorok, moderátorok, az oldal üzemeltetője, az oldal fejlesztői, illetve az oldal szervereit üzemeltető rendszergazdák láthatják.
  6. Az oldal használata során a felhasználó gépén az oldalon megjelenő reklámokat külső kiszolgáló (Openx.org/Openx.com), illetve külső statisztikai rendszer (Google Analytics) is adatokat helyezhet el, illetve a felhasználó IP címét és egyéb adatait statisztika céllal rögzítheti.

Amennyiben kérdése lenne az adatkezeléssel kapcsolatban keressen minket az elérhetőségeink egyikén.

Bővebb információ az adatkezelésről:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: www.naih.hu
Telefon: 1/391-1400

Kezdőoldal